Венета Райкова с ново предване по Нова ТВ

 

"Къщата на Нова" ще представя най-доброто от продукциите на медиата в лежерния неделен следобед

 

 

От тази неделя емблематичната водеща в ефира на Нова ТВ – Венета Райкова, дебютира в ново амплоа и изцяло различен проект.
"Къщата на Нова" е поредната изненада за зрителите на Нова ТВ през пролетния сезон, като от 17 март, всяка неделя от 14 часа, шоуто ще събира най-доброто от предаванията, новините и  филмите на медиата в рамките на цели два часа.

 

 

Новото шоу  е уникален за българския ефир продукт, който има задачата да представи програмната схема в цялостния й вид, начело с най-добрите й постижения. Водещата Венета Райкова, за която светският живот няма тайни, ще представя ключовите събития и интересни гости през цялата седмица, а всичко това се случва в рамките на лежерния и забавен неделен следобед.

 

 

В неделята шоуто ще проследява и всичко онова, което е останало встрани от телевизионните камери през седмицата. В ефира зрителите ще могат да видят темите с продължение, фактите, останали извън репортерския обектив, както най-актуалните материали на седмицата.

 

 

Чети и: Финал на "Кастинги на тъмно"

 

 

"Къщата на Нова"  всъщност се намира на добре познато на българската публика място – снимачната площадка на предаването е къщата на култовото риалити шоу Big Brother.  През следващите месеци събитията там обещават да са също толкова горещи, колкото и през последния сезон на шоуто през есента на изминалата 2012-та, а изненадите на екрана ще бъдат поднесени с неповторимия почерк на водещата Венета Райкова.

 

 

"Къщата на Нова" – от 17 март, всяка неделя, от 14 часа, по Нова ТВ

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV