Как пее Любен Дилов?

 

"Като две капки вода" започва тази вечер по Нова

 

 

Специално изпълнение е подготвил Любен Дилов-син за старта на "Като две капки вода" тази вечер. За първи път в живота си той ще вземе микрофона и ще пее пред публика.

 

 

Познат със своя неповторим стил и специфичен говор, Дилов е приел задачата толкова присърце, че вече цяла седмица пее, репетира и танцува. Дали ще чуем френски шансон, песен на японски или пък ще реди хип-хоп рими, ще разберем от 20.00 часа по Нова ТВ. Известният писател и сценарист признава, че е подготвил и специална хореография, която силно препоръчва на зрителите да не изпускат, тъй като със сигурност „не бих могъл да я повторя отново".

 

 

 

 

Освен неговото изпълнение и специалната изненада, която журито е подготвило, за своя първи лайф активно се подготвят и осемте български звезди, които ще излязат на сцената “Мики Маус” утре. Милица Гладнишка ще се превъплъти в 73-годишна музикална легенда, Албена Михова ще се изправи срещу най-големия си страх - да танцува, и то качена на над 10-сантиметрови екстравагантни обувки, а един от участниците ще бъде толкова притеснен, че дори ще излезе с придружител на сцената...

 

 

Като кого ще се преобразят всички те? Кои са другите двама участници, които все още се пазят в тайна, ще разберем от старта на шоуто -  20.00 ч. по Нова ТВ.

 

 

Чети и: Камерън Диас и Колин Фърт са измамници в нова комедия

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV