Промяна в регламента на "Гласът на България"

 

Ще се "крадат" участници

 

 

В първия ден от новата седмица започва вторият етап на вълнуващото музикално състезание "Гласът на България". Тази година форматът ще предложи на участниците и треньорите ново предизвикателство, което ще създаде изключителна динамика и ще направи развръзката преди концертите на живо напълно непредвидима.

 

 

След  кастингите "на тъмно" четиримата треньори Вики, Данчо Караджов, Преслава и Миро имат по 16 човека в отборите си. От понеделник те ще трябва да ги разделят на 8 двойки, всяка от които ще бъде изправена на ринга на "Гласът на България" във вокален двубой, изпълнявайки една и съща песен. Така задачата на треньорите става изключително тежка.

 

 

Те ще трябва да изправят един срещу друг най-добрите срещу най-добрите!

 

 

 

 

Някой ще бъде откраднат! Кой? – отговорът на този въпрос е в новия елемент от регламента на "Гласът на България". Тази година, всеки един от треньорите ще има възможността да "открадне" участник от друг отбор, който отпада от вокалните двубои. Преслава, Данчо Караджов, Вики и Миро имат право на 2 "кражби" защото ако в края на този етап отборът им е с повече от 8 участника, ще трябва да сформират допълнителен нокаут кръг, на който да се разделят с още двама претенденти да станат "Гласът на България".

 

 

Кой кого ще "открадне" и настъпва ли времето за истинските стратегии между треньорите в "Гласът на България" – ще видим в понеделник, 18-ти март, от 20:30 часа по bTV.

 

 

Чети и: Плакат и трейлър за "Цветът на хамелеона"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Шоуто става все по-интересно, браво на бТВ и продуцентите, че са измислили добавка към регламента, която ще направи борбата още по-оспорвана и ще вкара малко интрига :)

Още Кино & TV