"History Of The Eagles" на DVD И Blu-Ray

 

Тройният диск включва всепризнатия документален филм за бандата и неиздавани концертни запис

 

 

Capitol Records придобиха ексклузивни права за DVD/Blu-Ray разпространение на "History of the Eagles", документален филм за легендарната банда. Дискът предстои да излезе на 30 април 2013 г.

 

 

Този изключителен троен диск включва "History of the Eagles" Първа Част и History of the Eagles Втора Част, както и концерта Eagles Live At The Capital Centre - март 1977, с досега неиздавани записи от изпълнението в Capital Center, Вашингтон по време на легендарното турне Hotel California tour.

 

 

"History of the Eagles" излиза на DVD и Blu-ray, и двата формата с долби съраунд и стерео звук, в красива обложка, придружена от фото брошура. Очаква се и лимитиран тираж на Супер Делукс версия, с 3 Blu-ray диска, книжка с 40 страници посветени на кадри от филма, 10 архивни снимки от историята на групата, и специално създадена литография с логото на The Eagles.

 

 

Чети и: Промяна в регламента на "Гласът на България"

 

 

Всички елементи включени в делукс версията ще се предлагат в дизайнерска кутия, издържана в стила на традиционно индианско одеяло, с кожен ремък и копче като кост. Всички версии на History of the Eagles вече са достъпни за предварителни поръчки.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV