Кирил Ефремов, Емануела и Рут Колева влизат в "Къртицата"

 

За промото на шоуто звездите влизат  в ролите на Мария Антоанета и Юлий Цезар

 

 

Десет дни преди старта на най-мащабното приключенско риалити в България, още две звезди обявиха, че влизат в "Къртицата".   Певицата Рут Колева и актьорът Кирил Ефремов ще преживеят първото си риалити предизвикателство с участието си в "Къртицата".

 

 

И за двамата това е дебют в риалити телевизията, макар че са получавали покани за участие и в други формати. Приключенията за тях започнаха още преди официалния старт на шоуто – 26 Март. За промо кампанията на "Къртицата" по ТV7 те влязоха в ролите на известни лидери от световната история. Феновете на Рут Колева ще я видят в неочаквана светлина  - с пищна рокля с кринолин, снежно бял тен и без никакви татуси. Тя прави модерен прочит на известната реплика на Мария Антоанета – "Като няма хляб.... Гледайте "Къртицата".

 

 

 

 

Харесва ми приключенският елемент в шоуто, както и фактът, че групата, която "Къртицата" е събрала, е разнообразна. С някои от другите участници се познавам лично, а с други нямам търпение да се запозная. При всяко положение това ще е уникално преживяване.”, обясни решението си да участва в шоуто певицата Рут Колева.

 

 

 

 

Поп фолк звездата Емануела вече е в трескава подготовка за участието си.

 

 

“В чудесна физическа форма съм и смятам, че няма да имам проблем да печеля всяко изпитание в "Къртицата", коментира певицата и допълни: “Нямам търпение да живея в Базата – това е точно приключението, от което имам нужда.”

 

 

Въпреки многобройните си концерти и участия, поп-фолк звездата Емануела избра "Къртицата" и предизвикателтвото да живее в изолация 12 седмици. Подготовката на Емануела започна още тази седмица със снимките на промо кампанията на формата, за които тя преживя нестандартно превъплащение. Образа на Клеопатра пасна идеално на синеоката певица, която цитира известната реплика на последния фараон на древен Египет - “Ако искаш мир, готви се за война”.

 

 

Чети и: "Ханибал" епизод 1 и 2

 

 

След всички екшън сцени, които преживя в последно време, тежките физически и психологически изпитания в шоуто няма да са проблем и за актьора Кирил Ефремов. Скоро зрителите на TV7 ще могат да го видят в ролята на Юлий Цезар.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV