Месец на комедията по TV1000

 

Вечер с братя Коен

 

 

TV1000 обича пролетта и през целия април ще представя селекция от страхотни комедии, които допълнително ще освежат един от любимите периоди през годината. Ако обичате да се смеете, не пропускайте изключителния Месец на комедията!

 

 

От телевизияра са подготвили множество задължителни за гледане премиери, между които "Манипулация", в който Пол Ръд е в ролята на Адам – свит и нескопосан колежанин, чийто живот се променя невъзвратимо, след като се запознава с целеустремената художничка Ивлин (Рейчъл Уайз). С развитието на връзката им Ивлин постепенно насочва Адам как да се усъвършенства в едно или друго отношение. Промените стават все по-драстични и старите приятели на Адам започват да забелязват случващото се.

 

 

Чети и: "Бунище Земя" на СФФ

 

 

Предстои ви уникална вечер с филмите на братята Джоел и Итън Коен, американски кинематографисти, многократни носители на "Оскар" – класиките "Големия Лебовски", "О, братко, къде си?" и "Мъжът, който не е бил там". Очакват ви бляскавите изпълнения на звезди като Джордж Клуни, Джеф Бриджис и Джон Гудман, така че изключете телефоните, спуснете щорите и се настанете удобно за вечер на първокласна филмова наслада.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV