Сериалът "Цялата истина" тръгва по bTV Cinema

 

Всяка събота и неделя от 20:00 часа

 

 

"Цялата истина" е уникална съдебна драма, в която всеки случай е разработен през призмата както на обвинението, така и на защитата. Като представя всяка от страните, сюжетът ще държи зрителите в напрежение, а симпатиите им ще се местят от едната страна към другата непрекъснато. Премиерната за България драма ще бъде излъчвана от 23 март всяка събота и неделя от 20:00 часа по bTV Cinema.

 

 

Катрин Пийл (Мора Тиърни, "Спешно отделение") е завършила в Нова Англия, а баща й е шериф. Тя е заместник-главен прокурор на щата Ню Йорк. Джими Броугън (Роб Мъроу, "Антураж") е роден и отраснал в един от най-опасните квартали на Ню Йорк. Въпреки трудното си детство, той бързо се превръща в един от най-обещаващите криминални адвокати в града.

 

 

Двамата са еднакво мотивирани да защитят клиентите си, а по познания и инстинкти не отстъпват един на друг. В "Цялата истина" те създават различни истории от едни и същи факти. Сблъсъците в съдебната зала между Пийл и Броугън ще се окажат изключително атрактивни, а зрителите на bTV Cinema ще имат възможност да проследят всеки съдебен случай от самото начало до решението на съда.

 

 

Чети и: Месец на комедията по TV1000

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV