"Демоните на Да Винчи" стартира по FOX

 

Сериалът идва само два дни след премиерата му САЩ

 

 

Телевизия FOX ще направи българските зрители част от глобалната премиера на най-новата продукция на Дейвид Гойър "Демоните на Да Винчи", продуциран от Adjacent Productions. FOX International Channels е ексклузивен разпространител на продукцията и ще я излъчи в 122 държави в Южна Америка, Европа, Азия, Близкия Изток и Африка.

 

 

Световната премиера на „Демоните на Да Винчи“ ще се състои на 12 април в САЩ, а българските зрители ще могат да се потопят в историческото фентъзи на 15 април от 21:50 часа.

 

 

Официалното представяне на сериала пред медии и журналисти ще се проведе във Флоренция, Италия, между 2 и 5 април. Флоренция е дом на известни артисти и изобретатели, където се е снимала и самата продукция. Специално за премиерата ще пристигнат създателите и актьорите на сериала.

 

 

 

 

Написан от Дейвид Гойър, (Батман в началото, Черният Рицър), "Демоните на Да Винчи" пресъздава една неразказана история за един от най-великите умове в историята на човечеството. Сериалът акцентира върху буйната младост на Леонардо в Ренесансова Флоренция. С блестящ ум и изпълнен със страст, 24 годишният Да Винчи е артист, изобретател, боец, любовник, мечтател и идеалист. По природа свободомислещ и с искрящ интелект и неограничен, свръхчовешки талант, младежът се бори с трудностите, който му носи епохата. Младият да Винчи не само вижда бъдещето, но и започва да го създава.

 

 

Чети и: Ще снимат филм за Граф Монте Кристо

 

 

Дейвид Гойър, съавтор на блокбъстъра "Батман в началото" и "Черният рицър", сценарист на най-новия "Човек от стомана", Джули Гарднър (Doctor Who, Life on Mars) е изпълнителен продуцент, заедно с Джейн Трантър (Little Dorrit, State of Play). Ролята на Да Винчи е поверена на Том Райли (Monroe, Bouquet of Barbed Wire).

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV