"Аз, проклетникът 2" идва на 5 юли

 

Яки коли, джаджи и оръжия редом до жълтите слуги

 

 

Щурите слуги, Гру и куп непознати лица се подготвят за истински комедиен щурм на кино салоните това лято с хитовата анимация АЗ, "Аз, проклетникът 2". Новото видео към филма, който този път ще видим и в 3D формат, отваря врати към един още по-откачен свят, в който злодеи и герои обединяват сили, за да се изправят срещу неочаквана заплаха. В неравната битка няма забранени средства и на големия екран ще се появят невиждани оръжия, сред които безмилостния "червитайзер" и непобедимия "ледазер".

 

 

 

 

В "Аз, проклетникът 2" бандата на обичайно заподозрените жълти слуги получава подкрепление от антизлодейската лига – организация, която се бори с престъпността в световен мащаб. Битката е още по-оспорвана, а номерата и използваните хватки – по-оригинални от всякога.

 

 

На фона на цялата тази забавна бъркотия, озвучена в трейлъра с парчето "Without Me" на Eminem, нищо не се развива според първоначалните очаквания. Поне не и за симпатичния Гру, който отново е в играта и трябва да се справя с цялото женско царство около себе си, което включва сладката Марго, порасналата Едит и агент Люси.

 

 

 

 

Световният блокбастър на Universal Pictures и Illumination Entertainment "Аз, проклетникът" спечели зрителите през 2010 година и генерира приходи от 540 милиона щатски долара. В "Аз, проклетникът 2" отново се включват продуцентът Крис Меледандри и неговият впечатляващ творчески екип, които създадоха едни от емблематичните анимационни образи в съвременното кино – палавите жълти слуги.

 

 

"Аз, проклетникът 2" идва у нас на 3D и 2D в избрани кина от 5 юли 2013 година.

 

 

Чети и: Дженифър Лорънс и Брадли Купър пак снимат заедно

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

гру явно

Още Кино & TV