Вяра Анкова с награда за ТВ мениджмънт

 

Посвети отличието си на кампанията за борба с рака на гърдата

 

 

Генералният директор на БНТ Вяра Анкова спечели приза в категорията "ТВ мениджмънт" на Вторите годишни награди на списание "Бизнес лейди".

 

 

Събитието отличава българската делова жена в различни сфери, разпределени в 15 категории, сред които "Банково дело", "Здравеопазване", "Фармация", "Право", "ТВ мениджмънт" и други, в които дамите са постигнали значими успехи и са допринесли за развитието на сектора. Носителки на наградите на списанието станаха редица изявени мениджъри във всички сфери на социално-икономическия живот в страната.

 

 

Вяра Анкова посвети престижната си награда на кампанията за борба с рака на гърдата – "Ангели срещу рака на гърдата", учредена от списанието и подчерта, че Българската национална телевизия няма да пести сили и идеи в подкрепа на битката с коварната болест.

 

 

На въпрос как се постига успехът в ТВ мениджмънта, генералният директор на БНТ отговори: "Формулата е ясна - всички хора, които работят в телевизията. Не можеш да постигнеш успех, без да имаш екип от професионалисти, който да следва стандартите в толкова важна и отговорна професия, каквато е журналистическата. Смятам, че БНТ, в различните периоди на сътресение, които е имала нашата държава, винаги е играла много отговорна и професионална роля, каквато има и днес. Това се вижда и в оценката на зрителя - 70 % доверие в медията. Смятам, че това е успех, постигнат от всички, които работят в телевизията и за които тя е призвание".

 

 

Чети и: Косъма ще води "Кауза.bg"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV