Велики събития в природата

 

Премиера по Viasat Nature

 

 

През този април бъдете с Viasat Nature и Дейвид Атънбъро, за да видите "Велики събития в природата", представяща най-изумителните събития, които се случват в природата, и драматичните истории на различни животни. Съчетавайки епичната кинематография на Планетата Земя с емоционалността, интимността и повествователността на дневник за дивата природа, документалната поредица очертава картина на глобалните климатични явления, които изменят цели пейзажи – процес, въвличащ хиляди живи същества и предопределящ бъдещата им съдба.

 

 

 

 

Докато Планетата Земя ни представи една глобална картина, "Велики събития в природата" обрисува в подробности и отблизо най-драматичните и епични природни спектакли на Земята, изследвайки личните истории на животните, неволни участници в тях.

 

 

Всеки от шестте епизода представя различен тип събития в някои от най-легендарните райони с дива природа в света – от разливите в делтата на река Окаванго в Африка до великото годишно топене на арктическия лед и мащабния цъфтеж на планктона в северния Тихи океан.

 

 

 

 

Сред героите на поредицата са бебета гризли, които изпълзяват от бърлогата си сред заснежените планини; слончета, борещи се да оцелеят въпреки сушата и дебнещите наоколо лъвове; гърбати китове, които ловуват в група; най-голямата концентрация в света от делфини и акули, събиращи се край бреговете на Южна Африка.

 

 

Чети и: Нов трейлър на "Колибри"

 

 

Световноизвестният екип на Атънбъро отново използва водещи технологии, в това число камери с висока резолюция, най-модерни техники за заснемане във въздуха, под вода и с крайно забавяне при възпроизвеждането на движението на екран, за да ни представи по уникален начин някои от най-любимите ни животни в борбата им за оцеляване.

 

 

Земята се променя бързо и не бива да приемаме, че тези природни явления ще се случват винаги. Заснемайки ги, документалната поредица буквално отчита пулса на планетата. Не пропускайте нито миг от великолепните кадри!

 

 

"Велики събития в природата", всяка събота от 21,00 ч., от 27 април до 1 юни 2013 г.

 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV