Жана вади Къртицата на светло

 

TV7 и News 7ще излъчват най-интересното от "Къртицата"

 

Жана Танева ще бъде водеща на "Къртицата на светло" – първото предаване, което ще се излъчва едновременно по TV7 и News7 и ще представя  интересни теми и гости, продиктувани от събитията, случващи се с участниците в "Къртицата".

 

 

Всеки делничен ден от 11.30 до 12.30 "Къртицата на светло" ще разкрива всичко свързано с живота и предизвикателствата на Денис Родман, Азис, Николета, Жени Калканджиева, 100 Кила и останалите участници в най-мащабното риалити изживяване правено в България. Гости в студиото ще коментират пикантните клюки от шоуто, екипа ще дава възможност на зрителите да изразят своето мнение, личен опит и позиция по дадената тема.

 

 

Първият гост в първото издание на "Къртицата на светло" на 27 март ще бъде баскетболната легенда Денис Родман.
"Центърът на предаването са събитията в шоуто – отношенията между героите, интригите, лагерите, резултатите, обществените нагласи, въпросите, които се поставят пред обществото. Всичко това ще бъде извадено на показ чрез дискусията в студиото и богат видео-материал." - коментира делегираният продуцент Витомир Саръиванов.

 

 

”В "Къртицата на светло" ще бъдем изцяло позитивни, ще поднасяме информацията леко и приятно, на моменти с чувство за хумор, на моменти с цялата сериозност на поставения проблем.” - сподели водещата Жана Танева

 

 

Двама от репортерите на предаването ще влязат в ролята на къртици в "Къртицата". Те първи ще изпробват трасетата на битките, първи ще опитат и тестват всичко, през което впоследствие ще трябва да преминат участниците в шоуто и всекидневно ще разказват за преживяното. Рубриката е съвместна със сутрешния блок  "Добро утро, България" където тестовете ще се излъчват всеки вторник.

 

 

Чети и: Велики събития в природата

 

 

Репортерите на предаването ще представят бекстейдж репортажи по време на лайфовете, интервюта с гостите, контакти с родители, близки и приятели на участниците, анкети по улиците, репортажи за съдбата на изгонените участници и много други.

 

 

Главен редактор на "Къртицата на светло" ще бъде Нина Зумпалова, редактор с дългогодишен опит в риалити програми, а като репортери ще се изявяват Ива Василева и Уляна Чан - водещите на рубриката "Десертът" по ТV7.

 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV