Семейство Круд пътешестват на 3D

 

Фамилията ще открие невероятен нов свят, изпълнен с фантастични създания и бъдеще извън пределите на тяхната фантазия

 

 

Круд е 3D приключенска комедия, която проследява пътешествието на живота на едно праисторическо семейство. Когато пещерата, която винаги е била техен дом е унищожена и целият им познат досега свят е сринат, семейство Круд са принудени да потеглят на първото си пътуване към непознатото. Разтърсвани от сеизмична дейност и сблъсъци между поколенията, Круд осъзнават, че ако не еволюират... ще се превърнат в история.

 

 

Макар да живеят преди няколко милиона години, Круд имат много общи черти със настоящето. Като повечето бащи, семейният патриарх Груг (озвучен в оригинала от Никълъс Кейдж) пламенно защитава жена си и трите си деца. Неговата хЙипер-бдителност предпазва пещерното му семейство – то е в безопасност, на сигурно място и .... е супер скучно и отегчено. Силната и предана по-добра половинка на Груг, Уга (Катрин Кийнър), приема без проблеми мотото на съпруга си "Страхът е добро; промяната - лошо". Синът им Тънк (Кларк Дюк) също е доволен от статукво. Останалите членове на семейството са енергичната бабка Гран (Клорис Лийхман), която никога не се уморява да ядосва Кръг и твърдоглавото и хапливо пеленаче Санди.

 

 

 

 

Но във всяко семейство има един бунтарски настроен тийнейджър (съществува ли някакъв друг вид?), който да се изправи срещу родителския авторитет. За Груг единственото нещо от значение е оцеляването, но Йип (Ема Стоун) иска наистина да живеят, и любопитството й към света извън стените на пещерата им се сблъсква с примитивните правила на баща й. Вечно непокорната аутсайдерка Йип дори спи настрани от останалата част от семейство Круд, които се скупчват един върху друг за семейна дрямка.

 

 

Когато силен катаклизъм принуждава Круд да се втурнат в непознатото и да преосмислят начина си на живот, по пътя си срещат Гай (Райън Рейнолдс). Неговите ослепителни нови открития - като огъня ... и обувките – разтърсват цялото семейство по неочакван начин. По-голяма част от семейството (особено Йип) са положително настроени към представата на Гай за ново място, наречено "утре", и единствено Груг вижда в негово лице най-голямото бедствие: чаровно момче, от когото трябва да бъде "защитена" Йип. Круд скоро осъзнават, че ако не еволюират... ще се превърнат в история.

 

 

DreamWorks Animation SKG се представя "Круд".  Режисьори на филма са Крис Сандърс и Кърк ДеМико, продуценти са Кристин Белсън и Джейн Хартуел. Сценарият е дело на Кърк ДеМико и Крис Сандърс, по сюжет на Джон Клийз, Кърк ДеМико и Крис Сандърс. Музиката е на Алън Силвестри.

 

 

Чети и: Блейк Лайвли ще играе приятелката на Фреди Меркюри

 

 

Филмът е озвучен на български с гласовете на на Васил Бинер- Груг, Царина Юхновска - Ийп, Светломир Радев - Гай, Йорданка Илова- Уга, Канстантин Каракостов - Тънк, Анелия Шишкова - баба.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV