Животни се настаниха в Базата на Къртицата

 

Риби, кокошки и прасета очакват новите си стопани

 

 

Фитнес зала, собствен гардероб, международни разговори, специални хранителни продукти и музикални инструменти – това са част от изискванията на участниците в най-мащабното риалити шоу "Къртицата", което стартира на 26 март по TV7.

 

 

Звездите и този път не изневериха на имиджа си и предявиха най-различни претенции за трите месеца, в които ще живеят в изолация от външния свят. Дали продуцентите ще изпълнят всички прищевки на звездите предстои да разберем още утре.

 

 

 

 

Междувременно Базата посрещна първите живи същества, които ще станат част от най-мащабното приключенско риалити в България. Обитателите на Базата вече очакват пристигането на участниците в "Къртицата". Това са домашните животни, с които ще съжителстват и за които ще се грижат 19-тимата авантюристи в "Къртицата" – рибите в езерото, кокошките около кладенеца и двете прасенца в двора.

 

 

Звездите в шоуто - рапърът 100 Кила, Азис, Николета Лозанова, Рут Колева, Емануела, Кирил Ефремов, Божидар Искренов-Гибона, Жени Калканджиева, Деян Неделчев-Икебаната и Денис Родман, както и останалите участници ще трябва да се научат да съжителстват с тях като част от многобройните изпитания от престоя им в Базата.

 

 

Всеки от 19-те участници вече е в пълна изолация в хотел в София и се приговя за най-голямото приключение в живота си.

 

 

Посрещни "Къртицата" на 26 март от 20:00 часа по TV7.

 

 

Чети и: Жана вади Къртицата на светло

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV