Рада Богданова и Антон Андонов ще водят "Събуди се"

 

Ива Софиянска ще ни среща с най-интересното от света на културата и шоубизнеса

 

 

Рада Богданова и Антон Андонов са най-новата двойка водещи в ефира на Нова ТВ. От тази събота (30 март) те застават начело на съботно-неделния блок "Събуди се".

 

 

Двамата са единодушни, че основната им цел ще бъде не просто да събуждат зрителите, но да ги оставят в добро настроение през целия ден след това. "Ще бъдем будни и открити, ще подхождаме с усмивка, различен и позитивен поглед към всички актуални и любопитни теми", допълват още те.

 

 

Рада Богданова е един от дългогодишните и утвърдени журналисти на медията със 7-годишен опит като общински репортер. Тя е човекът, който добре познава проблемите на града и темите, които вълнуват неговите жители. Все още помни своето бойно кръщене в журналистиката, а именно – завръщането на българските медици от Либия, когато е изпратена да отразява посрещането им. През последните месеци Рада беше в центъра на събитията на Орлов мост, като активно информираше зрителите за протестите и позициите на хората.

 

 

Със 7-годишен опит зад гърба си е и Антон Андонов. Той е част от екипа на „Събуди се” още от старта на предаването, но като сценарист и човек зад кадър. Сега обаче му предстои да застане от другата страна на камерата. Бил е сценарист и на формати като "Music Idol 2", "Станция Нова", "Това го знае всяко хлапе", "Рекламна пауза" и други. Вярва, че именно опитът му в подобни развлекателни формати ще му помогне да бъде по-близо до зрителите, да задава техните въпроси и да допълва сериозния политическия опит на екранната си партньорка.

 

 

 

 

Ива Софиянска също ще е част от екипа на "Събуди се". След сериозния опит, който натрупа във ВИП Новините и предаването "Студио ВИП", сега тя ще продължи да ни отвежда зад кулисите на шоубизнеса и културния живот, като обещава да ни събужда в компанията на най-интересните имена и личности.

 

 

Чети и: Необикновени изобретатели

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV