"Кръв и пот" с Марк Уолбърг и Скалата

 

Филмът е създаден по действителни събития

 

 

Почти година преди премиерата на дългоочакваната четвърта част на "Трансформърс", режисьорът на продукцията Майкъл Бей приключи друг свой проект, който ще излезе по кината у нас на 3 май.

 

 

Познат със своята експлозивна и динамична режисура, за екшън комедията "Кръв и пот" Майкъл Бей се спира на трима актьори, които освен със своите бицепси и опит във филми на действието са познати на зрителите и с умението си да влагат свежо чувство за хумор в изпълненията си. Главните роли са поверени на Дуейн "Скалата" Джонсън, когото ще видим от този петък в кината и в 'G.I.Joe: Ответен удар", Марк Уолбърг, чийто последен хит беше комедията "Приятелю, Тед" и Антъни Маки ( "Жива стомана", "Гангстерски отряд" и  предстоящото продължение на "Капитан Америка").

 

 

 

 

"Кръв и пот" е създаден по действителните събития, случили се с група фитнес инструктори, работили като лични треньори в слънчевия Маями през 90-те. Тяхната история предизвиква голям обществен скандал, след който получават името "Бандата от Sun Gym".

 

 

Преследвайки американската мечта, управителят на фитнеса Даниел Луго (Марк Уолбърг) убеждава Пол Дойл (Дуейн Джонсън) и Ейдриан Дорбол (Антъни Маки) да се включат в измислена от него схема за отвличания. Тримата успяват да се замесят в криминално начинание, което ужасно много се обърква и праща по петите им половин Маями.

 

 

Чети и: "Tilt" тръгва по кината в Германия на 9 май

 

 

Сред екранните партньори на триото Уолбърг – Джонсън – Маки се открояват още Тони Шалуб (ТВ Сериала "Монк") в ролята на богаташа и жертва на бодибилдърите Виктор Кершоу и Ед Харис ("Красив ум") в ролята на Ед дьо Боа, трето поколение специалист в сферата на личната сигурност и охрана.

 

 

По покана на Майкъл Бей в продукцията се включва израелският топ модел Бар Пали, която се превъплъщава в ролята на измисления персонаж Сабина Петреску. В екипа са също Ребъл Уилсън ("Очаквай неочакваното"), Кен Джонг ("Последният ергенски запой" 2), Роб Кордри и др.

 

 

Продуценти на „Кръв и пот“ са Доналд Де Лайн, Майкъл Бей и Йън Брайс, а сценарият е дело на Кристофър Маркъс и Стивън Макфийли.

 

 

Официалната премиера на "Кръв и пот" в кината у нас е на 3 май 2013 г.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV