Васил Драганов в "Търси се"

 

Актьорът ще се развихри в Gangnam Style

 

 

Васил Драганов, познат на зрителите от телевизионния сериал „"Столичани в повече" и шоуто "Комиците" ще бъде гост в новото издание на "Търси се" тази неделя, 31 март, от 11:00 часа по bTV. Водещите Меги и Нели ще разкрият на зрителите как актьорът е открил своето призвание, любовта и истинските семейни ценности. За този разказ ще помогнат и най-близките му хора.

 

 

В предаването Васко ще сподели опита си в търсенето на подходяща жена: "Имах много неориентиран вкус – слаби, мулатки, дръпнати...всякакви. Търсех обаче жена, с която да създам семейство и когато видях Андреа веднага я познах". Най-вълнуващата среща на актьора в "Търси се" ще бъде именно с нея. Андреа ще разкаже за атрактивното предложение за брак, за съвместния им живот и за прекрасната им дъщеря  - Любов, и за това колко любвеобилен баща е Васко.

 

 

 

 

Любимите му колеги Иван Радоев и Ненчо Илчев също ще разкрият черти от характера на актьора. "Той е изключително лек характер, добър човек. Има един характерен смях, а понякога го критикуваме, че прекалява с яденето и пиенето", разкриват актьорите.

 

 

Чети и: Кукли-бърколини превземат БНТ

 

 

Зрителите ще чуят един от особените таланти на Васко – това, че слага грешно ударение на думите. Нови щрихи към образа му ще добави и майка му, като разкаже за детството му и отправи предизвикателство да рецитира едно от стихотворенията на Смирненски, с които е кандидатствал в НАТФИЗ. По - малкият му брат Боби ще го провокира да танцува Gangnam Style, а защо точно това зрителите ще разберете в неделя от 11.00 часа.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV