Буенос Айрес посрещна звездите от "Забвение"

 

Билетите за среднощната премиера у нас са вече в продажба

 

 

Столицата на Аржентина Буенос Айрес  стана част от зрелищния свят на една от най-оригиналните филмови продукции тази година - мегапроекта "Забвение". За световната ѝ премиера градът посрещна Том Круз, който изпълнява главната роля, и красивите му екранни партньорки Олга Куриленко и Андреа Райзбъроу. Тримата актьори са част от международното турне за представянето на филма и след като зарадваха феновете в Аржентина и Бразилия, предстои да посетят още няколко бляскави събития в Европа и САЩ.

 

 

По време на премиерата Том Круз сподели впечатленията си от работата върху "Забвение": "Екшън сцените много ми харесват, но съм изключително впечатлен и от актьорската игра на двете дами до мен – наблюдавах ги и съм наясно колко трудно е било за тях, но те се справиха фантастично.“ Красивата брюнетка с украински произход Олга Куриленко добави: „Да работиш с Том е истинско щастие. Той е изключителен професионалист, който винаги е до останалите актьори от екипа и е толкова всеотдаен на снимачната площадка."

 

 

Преди голямото събитие Том и Олга посетиха аржентинската опера Colon Theatre, където кметът на града обяви актьора  за  почетен гост на Буенос Айрес. По-късно двамата се присъединиха към официалната премиера на "Забвение", където заедно с чаровната британка Андреа Райзбъроу се изправиха пред стотици камери и фотообективи.

 

 

 

 

Актьорското трио ще видим  в продукцията по оригиналната история и режисура на новатора Джоузеф Козински в кината и IMAX от 12 април. Макар и Том Круз, и Морган Фриймън да имат богата и дългогодишна творческа кариера, режисьорът на „TRON: Заветът“ ги събира за първи път на голям екран.

 

 

Чети и: Първи трейлър на "Върколакът"

 

 

Джак Харпър (Том Круз) е  от малцината останали в бази над Земята монтьори на дронове - безпилотни летателни  оръжия с наземно назначение. Героят на Морган Фрийман е един от последните укриващи се обитатели на Земята. Именно срещата им ще отключи в Джак забравени тревожни спомени и ще пробие успокояващата сигурност на ежедневието му. Подлагайки на съмнение света, в който вярва и живее, той  ще осъзнае, че Земята е спомен, за който си струва да се бори.

 

 

Загадъчният свят на ЗАБВЕНИЕ ще се разкрие пред българските зрители в деня на световната му премиера – 12 април. 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV