Непозната заплаха ще обедини човечеството

 

"Животът, който познаваме ще изчезне след 90 дни. От нас зависи да промeним това."

 

 

Стряскащите думи от новия трейлър на "Z-та световна война" са предизвикани от вълна от страх, заплашваща да залее човешкия вид. Мистериозна епидемия лишава от разум и емоции всеки индивид и никой не е застрахован, че няма да загуби своята човечност и да стане поредният враг в зловещата тълпа. Откъде тръгва епидемията, какво причинява обезумяването на хората и как да бъде спряно преди да стане твърде късно? От отговорите на тези въпроси зависи оцеляването ни.

 

 

Един човек има опита и познанията да открие източника на надвисналия глобален апокалипсис

 

 

Гари Лейн (Брад Пит) е бивш представител на Обединените нации и избран за мисията да спре унищожителното нашествие заради огромната му мрежа от контакти по целия свят. Залог за неговия успех е собственото му семейство, тъй като пандемията се развива с бясна скорост и с всеки изминал час зоните на сигурност по света намаляват, една по една. От Северна Корея, през Йерусалим и Европа, милиарди хора разчитат на спасение. Под напрежението на тиктакащия часовник и нарастващия ужас по света, мисията на Гари Лейн е да разреши загадка, която е на път да унищожи човечеството.

 

 

 

 

В епичния трилър "Z-та световна война" действието се развива в наши дни, а създателите на филма успяват да придадат стряскаща достоверност на събитията на екрана. Напрежението, реализмът и нарастващото усещане за опасност въвличат зрителя в свят, веществен и напълно възможен. Свят, в който един обикновен човек, загрижен за собственото си семейство, залага на своя интелект и професионализъм, за да обедини хора от различни раси и вероизповедания с надежда да открие изход от надвисналата заплаха.

 

 

Чети и: Първи трейлър на "Артър Нюмън"

 

 

С изключителния талант, който всеки зрител добре познава, Брад Пит не само пресъздава завладяващо образа на героя си Гари Лейн, но участва в създаването на "Z-та световна война" и като продуцент. В интервю за списание Entertainment Weekly преди дни той споделя, че подобни филми са като сложен пъзел. Целта на екипа му е била да балансира между сериозната тема за възможното обединяване на човечеството въпреки различията в днешния свят и забавлението, което зрителя очаква от една истински зрелищна мегапродукция.

 

 

 

 

Режисьор на филма е Марк Фостър („Спектър на утехата”, „Балът на чудовището”), а екранни партньори на Брад Пит са Матю Фокс („Изгубени”, „Детектив Алекс Крос”), Дейвид Морсе („Зелената линия”), Мирей Енос („Убийството”), Джеймс Бадж Дейл („Пасифик”) и др.

 

 

Официалната световна и българска премиера на "Z-та световна война" е на 21 юни 2013 г. в 3D кината.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV