Военната драма "Пасифик" стартира по TV7

 

Проектът на Стивън Спилбърг е с най-много номинации на 62-ите телевизионни награди "Еми” за праймтайм предавания

 

 

Тази събота, 6 април, TV7 стартира хитовата военна драма "Пасифик", като излъчването е премиерно за българска ефирна телевизия.

 

 

Поредицата на Стивън Спилбърг, Том Хенкс и Гари Гьоцман за Втората световна война ще се излъчва в рамките на 10 поредни съботи от 23:00 часа в ефира на телевизията. Сериалът с участието на Джеймс Бадж Дейл, Джо Масело и Джон Седа получи най-много номинации – 24 на брой, на 62-ите телевизионни награди "Еми" за праймтайм предавания. Епосът е базиран на истински истории на морски пехотинци от САЩ в обширния район на бойните действия в Тихия океан през Втората световна война.

 

 

Действието проследява преплетените истории на морските пехотинци – Робърт Леки (Джеймс Бадж Дейл), Юджийн Следж (Джо Масело) и Джон Базилоне (Джон Седа). Историята разказва за тримата мъже и другарите им от Морската пехота от първата им битка с японците на Гуадалканал през джунглите на Кейп Глочестър и укрепленията на Пелелиу, по окървавените пясъци на Иво Джима и през ужаса на Окинава и накрая до триумфалното им, но нелеко завръщане у дома след капитулацията на Япония.

 

 

 

 

Освен продуцентите Стивън Спилбърг, Том Ханкс и Гари Гьоцман, цяла плеяда режисьори, създали едни от най-успешните световни сериали, участва в епичната продукция.

 

 

Чети и: Нова ТВ открива "Сезонът на игрите"

 

 

Епизод 1, 7 и 9 са режисирани от Тим Ван Патън (Семейство Сопрано, Игра на тронове, Престъпна империя, Сексът и градът, Рим); Епизод 2 е режисиран от Дейвид Нътър (Игра на тронове, Антураж); Епизод 3 и 10 са режисирани от Джереми Подесва (Престъпна империя, Зловеща семейна история, Истинска кръв, Борджиите, Тюдорите); Епизод 4 е режисиран от Греъм Йост (Братя по оръжие); Епизод 5 е режисиран от Карл Франклин (Дявол в синя рокля, House of Cards); Епизод 6 е режисиран от Тони То (Братя по оръжие); а Епизод 8 е режисиран от Дейвид Нътър и Джереми Подесва.

 

 

Зрителите ще станат свидетели на гледки и сцени, които трудно могат да се забравят

 

 

Гледйате "Пасифик", всяка събота от 23:00 часа по TV7.

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV