"Жената в огледалото" се завръща по bTV Lady

 

Дългоочакваната теленовела ще се излъчва от 10 април

 

 

В началото на най-пролетния месец всички дами ще могат да се насладят на дългоочакваната колумбийска теленовела "Жената в огледалото", която стартира на 10 април по bTV Lady. Всеки делничен ден от 19:00 часа зрителите ще могат да следят епизодите на сериала, а за тези, които са пропуснали, повторения ще се излъчват същия ден от 00:00 часа по bTV Lady.

 

 

Зрителките на bTV Lady ще станат свидетели на историята на една грозновата, но много чаровна жена. Хулиана Солер има големи познания в областта на козметиката, наследени от леля ѝ Мерседес. Тя вярва, че истинската любов никога няма да я сполети и животът ѝ ще премине в самота. Съдбата обаче ѝ дава възможност да сбъдне мечтите си, благодарение на магията, скрита в едно огледало на леля ѝ Мерседес.

 

 

Вълшебството превръща Хулиана в изумително красива жена през деня, но през нощта тя отново става грозна. Така тя започва да води двойствен живот и сменя името си на Марица. В дневния си образ започва работа в компанията на Габриел Мути, но никой от тях не знае, че са баща и дъщеря. Там тя се влюбва в осиновения му син Маркос. Двамата минават през много препятствия, но любовта им побеждава.

 

 

 

 

Работата носи и много разочарования на Марица. Тя се сблъсква с омраза, злоба и интриги, в чиито основи най-често стой Барбара Монтесинос (съпругата на собственика), безскрупулна и амбициозна жена, готова на всичко, за да заграби компания Мути. Тя забърква Хулиана в измама и младата жена е принудена да избяга, за да избегне затвора.

 

 

Чети и: Военната драма "Пасифик" стартира по TV7

 

 

Главните роли в "Жената в огледалото" по BTV Lady са поверени на Паола Рей в ролята на Хулиана/Марица, Хуан Алфонсо Баптиста в ролята на Маркос Мути, Хавиер Гомес в ролята на Габриел Мути, Габриела Вергара, в ролята на Барбара Монтесинос, Кристина Лилей в ролята на майката на Хулиана и Наташа Клаус в ролята на най-добрата приятелка на Хулиана - Лусмила.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV