"Какво искат жените" стартира по Нова ТВ

 

Джуджи, Златка и Кристина Патрашкова са водещи на новото предавне

 

 

Какво искат жените? Въпросът, чийто отговор са търсели и продължават да търсят хиляди мъже, ще добие още по-голяма актуалност от следващата събота, 13 април.

 

 

Точно тогава, от 12.00 ч. в ефира на Нова ТВ стартира най-новото съботно шоу "Какво искат жените". С амбициозната задача да разгадаят нежния пол ще се нагърбят три известни дами – Деляна Маринова – Джуджи, Златка Димитрова и Кристина Патрашкова. В рамките на 2 часа те ще дават всичко от себе си, за да открият най-универсалния отговор на този въпрос.

 

 

За целта, всяка събота, ще канят на обяд трима различни известни мъже. "Някои от тях ще ни изненадат с непознатата си чувствителна същност, други ще затвърдят суровия си имидж, а трети ще ни провокират с нетрадиционните си гледни точки и откровения", обещават трите дами. За да проверят знаят ли гостите им какво искат жените, всеки път ще им поставят различни задачи – от писането на романтична поема до специални изненади, които мъжете ще трябва да измислят и организират съвсем сами. На финала тежката дума ще имат дамите, които ще трябва да определят кой се е представил най-добре и кой от гостите заслужава почетната грамота "Жените искат теб".

 

 

От продуцентската компания на формата – Паприка Латино, признават, че изборът на водещи никак не е случаен. Те са коренно различни като темперамент, манталитет, начин на живот и поведение. Ето защо между тях много често ще прехвърчат искри, ще бъдат на различно мнение, ще спорят, но едновременно с това ще се допълват особено динамично и забавно.

 

 

Доказателство за това е и начинът, по който трите гледат на новото предизвикателство. За Кристина Патрашкова това е един социален експеримент, чийто фокус ще бъде върху разговорите и дискусиите. "Някои от най-известните идеи са се родили на маса, затова вярвам, че това може да се случи и тук", коментира тя. "Различно, разчупено, емоционално и позитивно" – с тези думи го определя Златка Димитрова, за която това ще бъде изключително предизвикателство и школа за желанието ѝ да бъде водеща. "Ако Криси е сериозният журналист, Златка – сексапилната плеймейтка, аз ще бъде забавната третина от екипа", допълва с характерното си чувство за хумор ководещата в "На кафе" Джуджи.

 

 

Чети и: "Стани богат" събра над 111 000 лв. за спортни таланти

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV