TV7 завърта БГ комедии

 

Мариан Вълев и Влади Въргала забавляват зрителите два поредни уикенда

 

 

В оставащите две седмици преди официалния старт на предизборната кампания, TV7 ще зареди българските зрители с много смях и добро настроение.

 

 

В две поредни съботи (6 и 13 април) ще бъдат излъчени нашумелите български комедии от последните години "Корпус за бързо реагиране" и "Операция Шменти капели". И двете продукции спечелиха зрителите пред големия екран и събраха стотици хиляди верни почитатели. И двата филма ще бъдат излъчени от 21:00, веднага след поредния епизод на приключенското риалити "Къртицата".

 

 

 

 

"Корпус за бързо реагиране"

 

 

Тримата агенти от Корпуса За Бързо Реагиране Васко, Гецата и Борето са насреща. От сваляне на котката ви от дърво до промишлен шпионаж – за тях всеки случай е еднакво важен. Разполагащи с миниван, с „блестящ” ум, „удивителна” смелост и „олимпийска” бързина – тримата разгадават с достойнство всяка ситуация.

 

 

Първият клиент на агенцията е дама, която подозира мъжа си в изневяра. „Асовете” откриват болезнената истина, че съпругът наистина има извънбрачна връзка. Следейки го за изневяра, агентите откриват че той е в основата на престъпна организация, която подготвя технология за производство на фалшиви евро. Васко решава да разкрият престъпниците и да си направят реклама. Залавят се за работата, която им се отдава най-добре – следене, подслушване, дегизиране и... бързо бягане.

 

 

Звездите на КБР са Васко Мавриков, Евгени Будинов, Ивелин Найденов, Диана Любенова, Мариан Вълев, Башар Рахал и Стойко Пеев, а в екипа на филма влизат Станислав Дончев – режисьор и копродуцент, и Емил Симеонов – копродуцент.

 

 

 

 

"Операция Шменти капели"

 

 

Силните имат свой закон.Невъзможно е да не участваш в играта. Ако не влезеш в нея доброволно, ще влезеш без да искаш. Силните не се колебаят да правят планове, колкото са по-силни, толкова по-смели и находчиви са плановете им. Но куклата прегризва конците на кукловода и пъзелът се разпада.

 

 

Абсурден извършител извършва абсурдно престъпление. Елементите на престъплението се подреждат един след друг с неумолима логика: заложници, откуп, престрелки, експлозии, убити. Но вместо след като всичко приключи, от барутния дим пред обществото да изплува класическо местопрестъпление, се оказва, че събитията са изградили лабиринт, в който е невъзможно да се проследи нишката на истината. Твърде много хора са замесени, твърде много неща нямат нормални обяснения и явно нещо много важно е пропуснато.

 

 

 

 

Шменти Капели - една комедия за това, което стана пред очите ни, без ние да го разберем. Една кримка за обикновения човек, когото никой не успя да разбере. Един филм за нашето време, и неговите престъпления. Една история за тайните, които силните не могат да скрият от слабите.

 

 

Чети и: Да убиеш Линкълн

 

 

Звездите на "Операция Шменти капели" са Влади Въргала, Христо Шопов, Захари Бахаров, Джеки Стоев, Джони Пенков, Малин Кръстев, Кирил Ефремов, Константин, Август Попов, Китодар Тодоров, Велислав Павлов и много други. Филмът е по идея и сценарий на Влади Въргала и е режисиран от Иван Митов.

 

 

Корпус за бързо реагиране, 6 април, 21:00!

 

 

Шменти капели, 13 април, 21:00!

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV