"Зрителна измама" събра Морган Фрийман и Уди Харелсън

 

"Колкото повече си мислите, че виждате, толкова по-лесно ще ви измамим"

 

 

Двамата легендарни холивудски актьори Морган Фрийман и Уди Харелсън се събират за първи път на голям екран в трилъра "Зрителна измама" на френския режисьор Луи Летерие, добил популярност с продукциите "Транспортър" 1 и 2 и "Сблъсъкът на титаните".

 

 

Във филма, който излиза по кината у нас  през юни елитен отряд  на ФБР се оказва в напрегната игра на "котка и мишка" с най-добрите илюзионисти в света, познати като "Четиримата конници". По време на своите представления те извършват серия от дръзки обири на корумпирани бизнес лидери, показвайки откраднатото директно пред публиката и само на крачка от закона.

 

 

Вижте трейлъра в линка долу:

 

 

 

 

Няколко екранни партньорства в "Зрителна измама“ са нетърпеливо очаквани от кинофеновете. Съвместната работа на Морган Фрийман, когото ще видим в премиерния тази седмица фантастичен екшън "Забвение", и символът на лошите холивудски момчета – Уди Харелсън ("Криминале", "Игрите на глада"), е интересна колаборация в колоритните кариери и на двамата актьори. В същото време отново заедно след Zombieland пред камерата застават Харелсън и младият Джеси Айзенберг ("Социалната мрежа"), както и Морган Фрийман и Майкъл Кийтън, след последната им поява заедно в "Черният рицар: Възраждане".

 

 

Чети и: "Търсенето на Дори" продължава историята за Немо

 

 


Впечатляващият актьорски  състав се допълва от Марк Ръфало ("Отмъстителите"), Айла Фишър (предстоящият "Великият Гетсби"), по-малкият брат на Джеймс Франко ("Оз: Великият и могъщният") - Дейв Франко и др.

 

 

Официалната премиера на "Зрителна измама" у нас е на 14 юни.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV