Фънки в един отбор с Къци в "Стани богат"

 

Мелничка и тиган си разменят Иван Манчев и Ути Бъчваров в утрешния епизод на съзтезанието

 

 

Голяма мелничка за черно пиперче и миниатюрен тиган – тези подаръци ще си разменят главните готвачи Иван Манчев и Ути Бъчваров в утрешния епизод на "Стани богат". В студиото на Ники Кънчев майсторът на мръвката и майсторът на тортата ще спретнат истинска кулинарна фиеста.

 

 

Колко време прекарва Ути на кон в Камчатка? Повече хора или повече мечки е срещнал там и колко килограма тежи най-големият сом, който някога е хващал? Това са само част от любопитните истории, които водещият на "Бързо, лесно, вкусно" ще разкаже в ефира на Нова ТВ.

 

 

 

 

Какви интересни случки с ножове пък крие шеф Манчев? Защо най-голямото му кулинарно признание се оказва... тиквен медал и научил ли се е да прави суфле? 10 пъти по 10 – точно толкова ще се окаже разликата в апетита на двамата готвачи – доказателство за това ще бъдат станимашките сърмички, от които Манчев може да изяде 10, а Ути цели... 100. И още – за кулинарните завети, подправките на живота и знанието като най-важна храна.

 

 

Чети и: Оръжия, променили света (сезон 2)

 

 

Веднага след тях, на стола на богатството ще седнат едни от най-колоритните участници във VIP Brother 2012 – Фънки и Къци. Този път обаче двамата ще си разменят ролите и Фънки ще бъде този, който ще си премери кръвното. Къци от своя страна ще признае, че с удоволствие би написал сценарий за черна комедия с него, както и че все още, когато го срещат, хората го питат "Как е Фънки?". Двамата ще отговарят на въпроси за Моцартовата опера "Отвличане от сарая", книгата на О.Хенри "Зелки и царе" и различни методи за брейнсторминг.

 

 

"Стани богат" – утре, 09 април, от 20.00 ч. по Нова ТВ.

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV