БНТ с нов декор на Студио 6 и нова визуална опаковка

 

От 15 април стартира следобедният информационен блок "Още от деня"

 

 

Българската национална телевизия промени изцяло визуалната опаковка на предаванията, рекламните си блокове и новинарските емисии. От днес зрителите на БНТ вече могат да видят и новия декор на емблематичното Студио 6, от което се излъчват емисиите "По света и у нас" и спортът.

 

 

"Търсихме ефекта на повече светлина, стъкло, пространство, комфорт за водещите и за зрителите", каза водещият на "По света и у нас" Даниел Чипев. Специално за представянето на новото студио там се събраха и водещите на новинарските емисии.

 

 

Новата визуална опаковка на БНТ бе представена от Свобода Михайлова, Началник отдел "Продажби" на БНТ. Тя обясни, че основните акценти от програмата на телевизията – новини, актуални предавания, рекламни заставки, спорт, вече имат нови шапки, в които присъства осъвремененото лого с триизмерен ефект и съответните цветове.

 

 

Дизайнът на опаковката е дело на фирма "Криейтив дизайн", чиито представител Калоян Начев също присъства на презентацията. Той допълни, че проектът е разработен и предаден в готов вид за два месеца.

 

 

 

 

Освен дизайн, националната телевизия ще предложи на зрителите си и ново съдържание. На 15 април БНТ1 стартира излъчването на най-новия си формат – следобедния информационен блок "Още от деня". Той ще представя актуални новини, теми и събития от деня чрез репортажи, преки включвания от всички горещи точки на страната и света, коментари на кореспондентите и репортерите на "По света и у нас" и дискусии с експерти и анализатори в студиото.

 

 

Предаването ще се излъчва всеки делничен ден от 17:30 до 19:00 часа. Водещи на 90-минутния формат са Милена Цветанска, Поли Златарева и Даниел Чипев, които ще се редуват. В рамките на блока зрителите ще могат да гледат и информационната емисия новини "По света и у нас" в 18:00ч., както и рубриката "Зелена светлина" и по-важното от света на спорта.

 

 

По време на предизборната кампания "Още от деня" ще предложи безплатни формати за парламентарно представените и извънпарламентарните политически сили. Така БНТ ще осигури пълна прозрачност на политическите послания. Предаването ще разчита на обратната връзка със своите зрители чрез социалната мрежа Фейсбук.

 

 

Чети и: Фънки в един отбор с Къци в "Стани богат"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV