Йоанна Драгнева става ТВ водеща

 

"Очевидец" по БНТ2 ще провокира зрителите да уловят в снимки моменти от живота

 

 

Певицата Йоанна Драгнева ще бъде водеща на най-новата продукция на БНТ2 - "Очевидец". Предаването стартира тази неделя от 15:30ч., а главни герои в него ще бъдат всички зрители и интернет потребители, за които телефонът е не само средство за разговори, но и за заснемане на събития и случки от ежедневието. Снимките и видеоклиповете си те ще могат да изпращат на специално създадената страница на предаването в социалната мрежа Фейсбук, където след гласуване през цялата седмица, най-харесваната ще получи предметна награда в седмичното обзорно предаване в неделя.

 

 

Всяка седмица в сутрешния блок на БНТ2 водещите на "Добро утро с БНТ2" ще напомнят темата, по която зрителите ще могат да влязат в ролята на репортери и да заснемат и изпратят най-провокативните и актуални моменти от деня си. Най-интересните сред тях ще бъдат дискутирани всеки ден на база на харесванията им на страницата на БНТ2 и във Фейсбук.

 

 

В неделя, специален гост на обзорното предаване "Очевидец" ще коментира получените зрителски снимки, а най-харесваната от тях ще получи  награда.

 

 

Автор на предаването "Очевидец" е известният моден дизайнер Жоро Пентаграм.

 

 

Певицата Йоанна Драгнева е участвала в конкурса "Евровизия 2008" с група Deep Zone, получават награда за “Група на годината 2010”, отличие за “Най-добра песен в Югоизточна Европа” на Международната музикална конференция "See Me", номинация за Жена на Годината и др. През последните години Йоанна се е отдала на работа за интеграция на деца със специални нужди. През 2011 взема участие по проекта "Децата на Видраре" - ДДМУИ Св. Панталеймон, с.Видраре, като музикотерапевт, по който работи и до сега. Практикува “Музикотерапия” в Столичен общински дневен център за интеграция на инвалиди в кв. Слатина.

 

 

Гледайте „Очевидец” всяка неделя от 15:00ч. по БНТ2!

 

 

Чети и: Любовта на Йордан и Азра вече не тайна за никого

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV