Примирие в "Революция Z"

 

Отношенията между Мария и Пешо ескалират до крайност

 

 

В следващия епизод на "Революция Z" – в тази вечер от 20:00 часа, ще разберете кой в действителност е натопил Ани пред социалните. Това разкритие ще затопли отношенията между Тино и Боби, но докъде ли ще доведе в крайна сметка?

 

 

Цеков ще изуми отново учители и ученици с неподозирано за темперамента си поведение. Другата изненада в училището ще бъде пикантна публикация в списание, чиито автор е учителката по литература – Димитрова. Материалът ще получи полюсни оценки от преподаватели  и ученици , но кой ще се разпознае в изящно подредените думи, ще стане ясно в четвъртък от 20:00 часа в 'Революция Z" по bTV.

 

 

В семейството на Тино, отношенията между Мария и Пешо ескалират до крайност. След доста непремерени реплики от негова страна се стига до изнасянето на неприятния гост. Дали обаче чичо Пешо ще остави нещата - ще се опита ли да отмъсти на гримьорката или той ще падне жертва на характера си?

 

 

Ани и Тино ще предизвикат музикална ревност във Фипо. Изкуството ще се окаже силен обединяващ фактор, който може да събере приятелите. Неочаквано, обаче, рапърите ще направят услуга на рокаджиите, а в комбинация и с едно разкритие от страна на Боби,  формацията на групичките тотално ще се промени.

 

 

Междувременно Боби полага усилия, за да спре наркотиците. На сбирка с други зависими, той ще срещне човек, който не е очаквал да види точно на това място. Но дали странно породилото се приятелство ще помогне или ще навреди - вижте довечера в "Революция Z" по bTV.

 

 

Чети и: Снуп Лайън откача в "Страшен филм 5"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

 

Още Кино & TV