Том Круз и Морган Фрийман заедно на червения килим

 

Премиерата на "Забвение" в САЩ

 

 

Холивуд посрещна бляскавата церемония за представянето на зрелищната мегапродукция "Забвение". След серия от официални събития в Европа с участието на Том Круз и Олга Куриленко, "Dolby Theatre" най-накрая събра на едно място целия звезден екип на филма. На червения килим за първи път един до друг застанаха Том Круз и Морган Фрийман, придружени от красивите дами Олга Куриленко, Мелиса Лио и Андреа Райзбъроу. На червения килим се появиха още Николай Костер-Валдау ("Игри на тронове"),  Зоуи Бел ("Гадни копилета"), както и официалните гости на събитието, сред които беше режисьорът Гай Ричи ("Гепи").

 

 

 

 

Една от най-обсъжданите роли във филма, който излезе по кината у нас в деня на световната премиера – 12 април – е тази на красивата партньорка на Джак Харпър (Том Круз) Джулия. Много женски имена бяха в листата на потенциалните актриси за нея, сред които Оливия Уийлд, Мери Елизабет Уинстед, Нооми Рапас и Джесика Частейн. В крайна сметка ролята беше поверена на актрисата от украински произход Олга Куриленко, която по време на премиерата в Лос Анджелис коментира: "Когато Том е до теб, усещаш, че си в добри ръце и нищо лошо не може да ти се случи".

 

 

Чети и: Снуп Лайън откача в "Страшен филм 5"

 

 

В мащабната продукция "Забвение" на Джоузеф Козински ("TRON: Заветът") героят на Том Круз е изправен срещу непозната заплаха, която преобръща напълно представите му за света, в който живее.

 

 

В центъра на историята е животът на един човек, поставен на ръба между бъдеще и настояще, в чиито ръце стои съдбата на една цяла раса. В неравната борба Джак Харпър ще тръгне на поход рамо до рамо с Малкълм Бийч (Морган Фрийман), който е от малцината оцелели хора на Земята. По повод участието си в продукцията Фрийман споделя: "Това е една различна история, наистина добър сценарий и ми беше изключително интересно да изиграя ролята си".

 

 

"Забвение" вече е в кината и IMAX у нас.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV