Фънки знае какво искат жените

 

След първия епизод на "Какво искат жените" –  те искат Фънки

 

 

"Жените искат теб" – това признание получи Фънки, след като бе избран за първия победител в новото шоу на Нова ТВ "Какво искат жените". Той прие почетната грамота с думите "Много мило, много трогателно" и характерното за него "Баси кефа".

 

 

Надпреварата с другите двама гости – Цецо Елвиса и Цветелин Кънчев, бе изключително оспорвана, но симпатиите на трите дами надделяха в полза на Фънки. Водещите бяха единодушни, че чувството му за хумор, откровеността и факта, че е винаги усмихнат, са натежали в избора им.

 

 

Представянето и на тримата кавалери сериозно затрудни дамското трио – Цветелин Кънчев ги изненада с приготвена от самия него торта, носеща името "Жадната монахиня", заради която самият Фънки призна, че е готов да го канонизира като Свети Цецо Кънчев. Заради Цецо Елвиса пък всички запяха хитовата песен на Краля "Love me tender", а Фънки посрещна дамите с три червени рози и специален подарък от "Черно фередже".

 

 

Най-голямото предизвикателство, което трите дами им поставиха, бе предложение за брак. Фънки се обърна към Златка с думите, че без нея светът би бил една "скучна пропаст", музикалното предложение на Цецо Елвиса буквално постави Джуджи на колене, а любовно-политическото предложение на Цветелин Кънчен към Кристина Патрашкова бе съпроводено с признанието, че ако двамата се оженят, ще разтресат държавата и най-вероятно ще бъдат арестувани.

 

 

Какво още се случи по време на обяда – Фънки призна, че с удоволствие се кара със съпругата си и у дома му е винаги като на война, Джуджи учуди с признанието, че никога не се кара с мъжа си, Цветелин Кънчев показа качества на скрит латино любовник с италианско изпълнение и призна, че до него има жена, която е приятел с главно „П”. Най-несполучлива се оказа изненадата, която домакините бяха приготвили за своите гости – йога на смеха. Нея Фънки определи като "малоумие", Цветелин Кънчев категорично отрече като метод, а Цецо Елвиса използва като възможност да спечели за кратко дамите със своята улегналост и уравновесеност.

 

 

Чети и: "Надиграй ме" се завръща по БНТ

 

 

Как ще се представят трите дами следващата събота? Какво изненади са приготвили за своите гости и кой от тях ще заслужи почетната грамота "Жените искат теб", ще разберем следващата събота, 20 април, от 12.00 ч. по Нова ТВ.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV