Премиера: Голямата Австралия

 

Ексклузивно по Viasat Explorer

 

 

Австралия е остров, държава и континент. Тя е 6-та по големина държава в света с най-голямото крайбрежие на Земята – територия от над 7,5 милиона квадратни километра, която е дом за двадесет и един милиона души. Нейната икономика се основава на изобилие от природни ресурси и мащабни промишлени операции. Това е държава, в която големите идеи се раждат като мечти, които след това се реализират. ГОЛЯМА държава, ГОЛЕМИ проекти и ГОЛЕМИ личности – това е Голямата Австралия!

 

 

В тази невероятна поредица, която не бива да пропускате, всеки епизод представя някои от мегапроектите и операциите, които оформят облика на тази изключителна страна. Демонстрирайки грандиозния мащаб и истинското великолепие на тези проекти, Голямата Австралия обхваща различните етапи: от концепцията и проектирането до планирането и изграждането.

 

 

 

 

Поредицата представя мащабни промишлени операции в цялата страна — включително обширни железопътни мрежи, операции в областта на корабоплаването, нефтени сонди и много други — и включва интервюта с главните действащи лица, които стоят зад тези дейности — проектантите, инженерите и строителни екипи. Голямата Австралия издига иновациите на изцяло ново равнище, като се основава на най-значими постижения на инженерството и проектирането и ви отвежда в челните редици на някои от най-големите национални индустрии и отвъд тях.

 

 

Чети и: Фънки знае какво искат жените

 

 

Не пропускайте нито секунда от тази невероятна поредица! Включете на Viasat Explorer! "Голямата Австралия" старира на 2 май от 20:30 часа.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV