Милен Цветков и Антония Петрова в "Стани богат"

 

Милко Калайджиев и Богдан Томов в разговор за чалгата и попа, звездните поколения и откриването на таланти

 

 

След като преди време Милен Цветков изгони от студиото си Антония Петрова, сега двамата ще влязат заедно в студиото на "Стани богат". В утрешния епизод те ще забравят пререканията помежду си и ще играят като тандем в името на благотворителността.

 

 

Пред Ники Кънчев всеки един от тях ще разкаже своята версия за случилото се тогава – защо Антония отказва да отговори на въпроса колко страни има в Европейския съюз и как Милен всъщност помага за избирането ѝ като Мис България 2009.

 

 

В студиото на "Стани богат" ще разберем защо не гледа телевизия Милен Цветков и защо не позволява и на сина си да гледа, какво е да си руска снаха и ще помогне ли това при отговора на въпроса, свързан с Червения площад. Колко различни професии е имал Милен, откровено за нещата, които му се правят в момента, и как чорбата на отец Никодим от разказа на Елин Пелин особено ще затрудни тандема по пътя му към големите суми.

 

 

 

 

Веднага след тях на стола на богатството един до друг ще седнат Милко Калайджиев и Богдан Томов – чалгата или поп музиката имат повече фенове, кой от двамата е открил повече таланти и кой от тях ще се опита да вземе надмощие през цялото време на играта. Участието им, разбира се, няма да мине и без надпяване – двамата обаче ще трябва да изпеят песен от жанра на своя съотборник.

 

 

Чети и: Премиера: Голямата Австралия

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV