Тони Рапонска се завръща в БНТ след 12 години

 

Каналът пуска сутрешен блок от София

 

 

Утре БНТ2 стартира излъчването на новия си сутрешен блок от София. В развлекателната програма всеки вторник от 9:00 до 10:00ч. зрителите ще открият практични решения и експертни съвети по ежедневните им проблеми, свързани със здравето, свободното време и  дома.

 

 

Тема на първия брой на предаването ще бъде влиянието на тютюнопушенето върху красотата – за това как то се отразява на кожата на лицето, косата и ноктите ни и какво да направим, за да му противодействаме. Зрителите ще видят демонстрации на специални козметични процедури за пушачи, както и любопитни подробности за историята на тютюнопушенето. В първия си брой "Добро утро с БНТ2" от София ще представи и интересна информация за историята на маникюра, за вярванията и суеверията свързани с него и за това, че прословутият френски маникюр всъщност е измислен в Америка.

 

 

Специални гости по темите в студиото ще бъдат експертите по козметология Лили Симеонова и Силвия Въжарова. Зрителите ще видят и интервю със специалиста по диететика  д-р Енджи Касабие.

 

 

Водещ на сутрешния блок по БНТ2 ще бъде познатата на зрителите от преди 12 г. Тони Рапонска. За завръщането си на екран в ефира на националната телевизия тя споделя, че в него има нещо много емоционално и в същото време сантиментално. Водещата на спортните новини и предаванията "Тела в движение" и "Звезди в ефира" казва, че в БНТ освен професионална реализация е намерила и голямата си любов - съпруга си, операторът Антони Мирков.

 

 

Чети и: Милен Цветков и Антония Петрова в "Стани богат"

 

 

Сутрешният блок на БНТ от София ще даде идеи и практични съвети на зрителите как могат да превърнат офиса, в място, на което да се чувстваме удобно и приятно, за да сме по-работоспособни и идейни. Как да пречистим организма си от токсините, натрупани през зимата и какво представлява "здравето чрез вода", гледайте в "Добро утро с БНТ2" от София от 9:00 до 10:00ч. 

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV