Пригответе се за нов глас в киносалона

 

 

14 годишен на път да разруши статуквото в трейлър гласовете

 

Няма как да не сте обърнали внимание на басовия глас от трейлърите на Холивуд. В повечето случаи това е гласът на Don LaFontaine. Сега той си има конкуренция и тя е в лицето на тийнейджър от Chapel Hill, North Carolina в САЩ. Историята започва в деня, в който Jake Foushee настинал.

 

Тогава бил на 13 и на денят, след който се разболял Foushee се събужда с глас, за който много мечтаят.

 

Година след събуждането на таланта му той записва трейлър за Apocalypse, публикува го в YouTube и става звезда. По време на гостуването му в шоуто на Ellen DeGeneres младежът изненадващо получава предложение за договор с една от най-уважаваните агенции в Ню Йорк (Abrams Artists Agency), а в родния си град се радва на повече внимание.

 

 

За NPR Jake казва: „Всички се радват, защото е яко да познаваш, който е тръгнал от малък град и за кратко време е станал голяма работа.” Той допълва, че един от хората, които са стояли постоянно зад него през целия този процес е приятелката му. С нея са заедно преди промяната на гласа му.

 

Все още надареното момче не е сключило договор, но до няколко месеца очакваме да чуем и първия му професионален трейлър.

 

Ето и идолът на много от тези, които се занимават с озвучаване на филми. Това е LaFontaine, който е вече 25 години в индустрията и освен промо клипове в автобиографията си има и ролята на глас зад кадър на церемониите на наградите Оскар тези на Гилдията на актьорите.

 

Още Кино & TV