Нов сезон на "Часът на мама"

 

Токшоуото се завръща на 21 април по bTV Lady

 

 

С още по-интересни и полезни съвети за настоящите и бъдещи родители ще се завърне от ваканция любимото токшоу на майките - "Часът на мама". Новите издания на предаването ще се излъчват от 21 април, всяка неделя, от 21:00 часа по bTV Lady.

 

 

И през предстоящия сезон "Часът на мама" ще представя богата палитра от въпросите, които вълнуват съвременните родители. Всяка неделя в "Часът на мама" водещата Дани Колева ще предлага различни гледни точки по определена тема. От най-новите методи на хранене, възпитание и лечение, бракът и взаимоотношенията в семейството, до бичовете на новото време - алкохолът и наркотиците – всяка сфера от живота ще бъде подробно разгледана и дискутирана с експерти и любими на зрителите личности.

 

 

В първото издание на "Часът на мама" – тази неделя по bTV Lady, екипът на предаването  ще представи  темата 'Моето момиче е вече жена" или всичко за женствеността на децата. Заедно със събеседниците си Дани Колева ще разгледа различните аспекти на хормоналното развитие на подрастващите, вкусовете на тийнейджърите в облеклото, преждевременното състаряване и влиянието на публичните личности върху изграждането на личния стил при момичетата.

 

 

Чети и: Тони Рапонска се завръща в БНТ след 12 години

 

 

Зрителите на предаването ще имат възможност да гледат повторението на епизодите в понеделник от 14:00 часа, вторник от 18:00 часа, четвъртък от 20:00 часа и в събота от 9:00 часа.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV