Какво се е случило между Ива и Стефан?

 

Членовете на "Фамилията" се изправят един срещу друг

 

 

На 21 април от 20:00 часа, в пети епизод на "Фамилията" по bTV, Арнаудови ще се опитат да реабилитират образа си на отговорни към околната среда членове на обществото. Те ще свикат специална пресконференция, чиято цел е туширането на негатива от убития сокол, но резултатите от тази публична изява ще ги вкара в още по-дълбоки води.

 

 

Зрителите на bTV ще разберат какво се е случило между Стефан и Ива непосредствено преди нейното изчезване. Неприятни спомени за една грешка ще натъжат журналиста, но и ще му подскажат накъде да насочи опасното си разследване. Героят на Блатечки ще влезе под прикритие, което ще го доведе до рисково преследване.

 

 

 

 

Случаят "Маджаров" ще разкъса от подозрения цялата фамилия. Под заповедите на "патриарха" мъжете в семейството ще се изправят един срещу друг в търсене на топла следа на престъплението. А схемата на убийството ще стане повече от заплетена…

 

 

Кой ще се окаже поръчителят на престъплението - конкурент или "вътрешен човек", зрителите на bTV ще разберат в неделя от 20:00 часа по bTV?

 

 

След горещите случки с Диана, Стефан ще влезе под кожата и в съзнанието ѝ. Описвайки връзката със съпруга ѝ по болезнено откровен начин, той ще отблъсне бившата Мис България. Но дали нервите на унизената съпруга ще издържат и тя ще остане хладнокръвна или ще рискува позицията си във "Фамилията"?

 

 

 

Във втория епизод на "Фамилията" за вечерта, от 21:00 часа, пътят към истината за Ива ще доведе до още една невинна жертва, която ще смути съвестта и съня на Стефан. Но по-обезпокоен ще се почувства юристът Виктор. В непрестанно сравнение с починалия му брат и острото недоволството на баща си, той ще се окаже неспособен да контролира дори собственото си семейство.

 

 

Чети и: Нов плакат за филма на One Direction

 

 

Борис ще повдигне завесата за съдбата на съпругата си Лидия, въпреки крайното си нежелание да говори за нея. Каква е причината за състоянието ѝ и кой е най-близкият ѝ човек от "Фамилията, ще стане ясно в неделя от 21:00 часа по bTV. Междувременно Тони ще даде материал за размисъл на журналиста чрез един черпак с лика на Светата майка. Каква ще се окаже връзката между религиозните символи и търсенето на истината и има ли надежда за откриването на Ива – зрителите ще разберат в шестия епизод на най-новия сериал на bTV.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV