Финалът на на Шампионска лига в 3D формат

 

По bTV Action 3D

 

 

Най-гледаният клубен футболен турнир в света УЕФА Шампионска лига за първи път ще бъде достъпен за българските фенове и в 3D формат. На 25 май зрителите на bTV Action ще имат възможност да се насладят на невероятното 3D шоу чрез специалния канал bTV Action 3D, създаден специално за големия финал на турнира.

 

 

bTV Media Group предоставя правата за излъчване на bTV Action 3D на всички кабелни и сателитни оператори безплатно - като комплимент към зрителите, които имат техническата възможност да се възползват от уникалното предложение.

 

 

Сезон 2012/13 на УЕФА Шампионска лига ще достигне кулминацията си на 25 май на стадион Уембли в Лондон пред рекорден брой телевизионни зрители по целия свят. Финалът ще бъде заснет от над десет 3D камери, които ще дадат възможност на многобройните фенове да се почувстват максимално близо до любимите си футболисти. 3D технологията позволява телевизорите да обработват и доставят информация толкова бързо, колкото човешкото око изпраща информация до мозъка. Резултатът е неописуемото усещане, което допълнително ще подсили невероятната емоция на финала пред малкия екран.

 

 

Чети и: Какво се е случило между Ива и Стефан?

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV