Башар Рахал ще съблича... късмета

 

Най новото гейм шоу започва на 27 април по TV7

 

 

Тазу събота в ефира на TV7 стартира най-новото световно гейм шоу "Съблечи си късмета" с водещ популярния български актьор Башар Рахал. Играта е българската версия на формата "Good Luck! Bad Luck!" и TV7 е първата телевизия в света, която ще излъчи играта.

 

 

"Съблечи си късмета" ще е на екран всеки петък и събота от 21:00, непосредствено след епизодите на "Къртицата". Всеки от участниците в риалити формата ще играе и в "Съблечи си късмета", където максималната печалба е 50 000 лв. В първото издание зрителите ще видят поп-фолк певицата Емануела. В един час "Съблечи си късмета" ще предизвика всеки от участниците в "Къртицата" да демонстрират съобразителност, знания и чувство за хумор. И разбира се – късмет.

 

 

 

 

Световният лиценз на формата се държи от Red Arrow International.

 

 

"Като най-динамично развиващата се телевизия на пазара, TV7 с гордост стартира шоуто "Съблечи си късмета", чиято световна премиера е именно в нашия ефир. Приемаме предизвикателството да сме първият пазар, който ще гледа формата, и сме уверени в неговия успех не само у нас, но и в другите държави на излъчване", коментира Надя Костова, програмен директор на TV7.

 

 

 

 

За Правилата в "Съблечи си късмета"

 

 

"Съблечи си късмета" протича в два кръга. По време на първия участникът определя процентa от наградата, който ще спечели, а във втория - определя размера на самата награда.

 

 

В първия кръг, с помощта на 10 избрани от участника Заселници от Базата, състезателят трябва да отговори на 8 въпроса. Всеки от помощниците е облечен с черно кожено яке, под което се крие процентът от наградата. Водещият обявява от коя категория е всеки въпрос, а след това участникът избира кой ще му помага, като заедно трябва да отговорят на въпрос в рамките на 30 секунди.

 

 

 

 

Процентите под якетата на вярно отговорилите със състезателя помощници се сумират, за да оформят финално процента от наградата, който ще получи Участникът. Във втория кръг въпросите са 6, а помощниците вече не са участници в "Къртицата", а близки и приятели на Участника.

 

 

Чети и: Идват "Сезони на любовта"

 

 

Под якетата в този кръг са скрити цели числа – части от сумата, чийто общ сбор е 50 000 лв., което е и максималният размер на наградата. Числата под якетата на вярно отговорилите с Участника помощници съставят финалната сума, от която събраният от първи кръг процент се вади, за да се получи наградата на Участника.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV