"От местопрестъплението" сезон 13

 

КиноКабинет ни очаква по КиноНова

 

 

Използвайки универсалната формула "Нов сезон, нов случай", следващия четвъртък, 08 май, в ефира на Нова ТВ се завръща един от най-обичаните криминални сериали по света. "От местопрестъплението" ще изненада с неповторим почерк и нови загадки в премиерния си 13-ти сезон и епизоди всеки делничен ден от 22.30.

 

 

Когато всичко, което може да се обърка, е объркано, най-известният криминален екип ще продължи да работи денонощно, за да търси неоспоримите доказателства и липсващите парченца от пъзела. В миналия сезон зрителите на Нова ТВ се запознаха с многократния носител на наградите "Еми" и "Златен глобус" Тед Дансън, а той дебютира на екрана като Д. Б. Ръсел –  новият супервайзър на нощната смяна. Този сезон обаче, Д. Б. Ръсел е изправен пред сложна дилема – да запази разума си, когато сърцето му е отнето...

 

 

През 2012 година "От местопрестъплението" бе определен за най-гледания сериал в света, а в този момент хиляди киномани тръпнат в очакване на това как ще завърши новият сезон. Американските медии не спират да правят догадки за изненадата на финала, а очакванията засега са, че американската звезда Тим Матисън ще се включи като гост звезда за финала на сезона.

 

 

 

 

Междувременно и в контекста на предстоящите избори, КиноНова също отправя филмово предизвикателство към своите зрители, а  то се нарича "Кинокабинет 2013". С намигване и съвсем тематично, преди избори 2013, специално създадено приложение на официалната фен страница на медията потребителите могат да избират между любимите си кино персонажи. Зрителите могат да гласуват за това те да вземат участие в  КиноКабинет 2013, а кандидатите за него са Шрек – за министър на културата и Мистър Бийн – за министър на прогнозата и Тайлър Дърдън за министър за здравеопазването.

 

 

Чети и: Германският туристически шампионат по bTV Action

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV