"Революция Z" влизат в музикалния бизнес

 

Четиримата приятели ще направят всичко по силите си, за да получат шанс за звездното си бъдеще

 

 

В следващия епизод на "Революция Z" по bTV, спечелили първо място в конкурса "Голямо междучасие", рокаджиите ще влязат остро в света на музикалния бизнес. След голямата победа следват първите медийни изяви, както и вниманието на голям музикален продуцент. Но няма щастлив край без премеждия. С какви проблеми ще се сблъскат Ани, Боби, Фипо и Тино, ще стане ясно на 2 май от 20:00 часа по bTV.

 

 

Разкриването на музикалния талант на "Революция Z" ще предизвика остри реакции и в техните родители. Възрастните ще бъдат толкова бесни, че ситуацията ще изглежда напълно неразрешима. Изправени пред сбъдването на голямата си мечта, четиримата приятели ще направят всичко по силите си, за да получат одобрението на настойниците си и шанс за звездното си бъдеще.

 

 

За да се заплете ситуацията още повече, Боби ще повярва, че Маринова е влюбена в него. Обхванат от еуфория, бас китаристът ще признае чувствата си, но как ще завърши неловката ситуация, зрителите на bTV ще разберат в четвъртък от 20:00 часа по bTV. Цеков и Пешева, от друга страна, измислят стратегия, за да запазят в тайна връзката си, която е на път да бъде разкрита. Изнудвани от свой възпитаник, двамата преподаватели ще попаднат в поредица от комични ситуации.

 

 

Чети и: "От местопрестъплението" сезон 13

 

 

Не толкова еуфорично ще бъде настроението на Савов и Мария. Разбрали за ескалиращия конфликт в отношенията учител-ученик, и двамата ще се постараят да вземат правилното решение. Дали разумът ще успее да вземе превес над трепетите на любовта, ще стане ясно в четвъртък от 20:00 часа по bTV.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV