Шокиращ хороскоп за Милко Калайджиев

 

Оксана ще изненада гостите с хороскоп в "Какво искат жените"

 

 

Поп-фолкът е спасил Милко Калайджиев от това да стане престъпник и алкохолик. До подобен неочакван извод ще стигне Оксана, след като направи хороскоп на изпълнителя в утрешния епизод на "Какво искат жените". Астрологична прогноза ще бъде специалната изненада, която трите водещи ще подготвят за своите гости – Юлиан Константинов, директорът на Военния театър Мирослав Пашов и Милко Калайджиев.

 

 

За да им бъде направен хороскоп обаче те ще имат нужда от помощ – макар да не вярва в астрологията, Юлиан ще се обади на баща си, за да разбере точния час на своето раждане, а Милко ще трябва да се посъветва с майка си.

 

 

Освен шокиращото разкритие, което Оксана ще направи за Милко, той ще "шокира" зрителите с още две неща – ще пее на руски и ще покаже как звучи рок вариацията на песента "Елате пиленца при батко".

 

 

Сериозни откровения ще чуем и от Мирослав Пашов, който ще определи Кристина Патрашкова като ужасяваща, макар и покрай Златка да е станала по-добра и благородна. Въпреки неговия коментар обаче именно тя ще получи приз за дебют в кухнята, в категорията "стържене на кашкавал" и "месене на козунак". Джуджи, която също за първи път ще се сблъска с кулинарното предизвикателство, наречено "козунак", ще направи откровени признания за любовта и изневярата.

 

 

"Какво искат жените" – всяка събота от 12.00 ч.

 

 

Чети и: Исус: Пътят към християнството

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV