Премиера на "В обувките на Сатаната" и "Кости"

 

Сериалите стратират по bTV Action

 

 

На 13 май от 21.00 часа стартира трети сезон на драматичната поредица "В обувките на Сатаната". Главният персонаж в сериала - Уолтър ще се опита да събере отново семейството си и да тушира напрежението между него и съпругата му, като признае за незаконния си "бизнес".

 

 

 

 

Скайлър обаче няма да преодолее подозренията си към паралелния му живот и ужаса от признанието и ще поиска развод. Точно в най-неподходящия момент Уолтър получава неустоимо бизнес предложение за три милиона долара. Как ще постъпи той и какво ще се случи със семейството му, зрителите на bTV Action ще могат да проследят всеки делничен ден от 13 май в новия сезон на "В обувките на Сатаната" с начало 21.00 часа.

 

 

Премиерният за България шести сезон на американската хитова продукция "Кости" стартира на 24 май от 20.00 часа по bTV Action. Съдебният антрополог д-р Бренън ще продължи да разгадава криминални случаи с необичайната си способност – да разчита улики, оставени върху костите на жертвите. Поставена в ситуацията на сблъсъци в професионален и личен план с агент Буут, който разкрива психологическите подбуди за извършване на престъплението, и подпомогнати от своя екип, двамата разкриват неразгадаеми на пръв поглед престъпления.

 

 

Чети и: Тор и легендата за Валхала

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV