Някой от "Революция Z" ще се окаже излишен

 

Настъпват неочаквани обрати за групата

 

 

След спечелване на първата награда в конкурса "Голямо междучасие" талантливите рокаджии ще се сдобият и с имиджмейкър. Той ще има задачата да се грижи за външния им вид, като при Фипо промяната ще бъде най-драстична - ще трябва да се раздели с имиджа си на скромен особняк и ще се превърне в секссимвола на училището. Това, разбира се, ще се хареса изключително много на момичетата, но ще разгневи Полковника. 

 

 

Писмо под вратата на директорския кабинет отново ще заплаши Цеков. Надвисналата закана за разкриване на връзката му с Пешева ще изиграе лоша шега на страстния любовник. Той ще изпадне в истинска паника поради нарушения в потентността, но математичката ще му даде шанс "да си повиши оценката".

 

 

Прехвърчащите искри между Боби и Маринова не могат да останат незабелязани. След като си разменят по няколко думи в училищния двор, двамата ще се озоват заедно в хотел.

 

 

 

 

Отношенията на Савов и Мария се задълбочават все повече. Неочаквано за него обаче, упоритостта и настойчивостта му ще дадат резултат – Мария го кани да пренощува в дома ѝ. И когато всичко върви по план, Лили се връща вкъщи за забравено домашно. Ще успеят ли и този път Мария и Савов да прикрият връзката си или ще бъдат разкрити, ще разберете в следващия епизод на "Революция Z" - този четвъртък от 20.00 часа.

 

 

Чети и: Премиера на "В обувките на Сатаната" и "Кости"

 

 

За Боби, Ани, Тино и Фипо ще дойде моментът, когато започват сериозните участия. Първата покана ще бъде за специално събитие в Банско. Въпреки положителните отзиви от участието, един от групата ще бъде излишен. Това ще изправи Тино пред сериозна дилема.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV