"Бързи и яростни 6" с премиера на син килим

 

Сред "гостите" на събитието бяха и колите от автентичния автосалон на продукцията

 

 

Вин Дизел, Пол Уокър и Мишел Родригез бяха начело на бляскавия екип, който снощи представи най-новия филм от блокбастър поредицата "Бързи и яростни".

 

 

Четвъртото попълнение в основния състав – Дуейн "Скалата" Джонсън – не успя да се присъедини към вечерното шоу, но ще го видим съвсем скоро на голям екран в образа на агент Хобс. На събитието за скоростното изживяване "Бързи и яростни 6" присъстваха познатите лица от предишните филми Джордана Брюстър, Тайърс Гибсън, Крис "Лудакрис" Бриджис и Елза Патаки. Редом до тях се наредиха и новите попълнения в семейството Люк Еванс ("Тримата мускетари") и Джина Карано ("Мокри поръчки").

 

 

 

 

"Това е най-грандиозната и впечатляваща премиера на филм от поредицата „Бързи и яростни“, на която някога съм присъствал", коментира Вин Дизел по време на събитието. „Аз и екипът се чувстваме изключително удовлетворени. Тук сме заради феновете. Когато започвахме, не сме си и помисляли, че ще направим цели шест филма“, допълва още 45-годишният актьор, който се завръща в емблематичната си роля на уличния състезател и издирван беглец Доминик Торето.

 

 

Режисьорът Джъстин Лин, който е част от екипа на четвърти пореден филм от продукцията споделя, че Вин Дизел има ценен принос по отношение на създаването на поредицата и че е обсъждал с него по цели дни "всеки детайл около филма".

 

 

 

 

Голяма част от сцените в "Бързи и яростни 6" са заснети във Великобритания, където в бясна надпревара се включват не само бързи коли, но и танкове и самолети. Зрителите ще имат възможността да видят по-зрелищни от всякога състезания и каскади, движещи се на ръба между реалността и невъзможното. За да пресъздаде високооктановата атмосфера от филма, екипът на продукцията "тунингова" лондонския Empire Leicester Square, където се проведе премиерата. Едно от ключовите места в столицата на Великобритания беше "обзаведено" с част от представителите на автопарка във филма, които ще видим в киносалоните след броени седмици.

 

 

"Бързи и яростни 6" идва в кината и IMAX у нас в деня на световната си премиера – 24 май 2013 година.

 

 

Чети и: Тор и легендата за Валхала

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV