Семейство в Белия дом

 

Премиера за FOX през юни

 

 

Гилкрайст са обикновено американско семейство, което се сблъсква с  всекидневни проблеми - пораснало дете, което е принудено да се върне у дома, тийнейджъри, които са по-умни от учителите си и мащеха (Джена Елфман), която отчаяно се опитва да спечели децата. Те са обичливи, забавни и леко шантави. С други думи, като всички останали, с едно изключение – живеят в много специален дом. Белия дом!

 

 

Дали ще забавляват чужди високопоставени личности, ще водят тайни заседания на кабинета или ще палят пожари – образно казано, а понякога и буквално – няма скучен момент в дома на Гилкрайст.

 

 

Например големият син на президента (Джош Гад, звезда от сензацията на Бродуей "Книгата на мормона") е една от най-големите грижи на администрацията, но и спойката, която държи това семейство заедно. Президентът (Бил Пулман) знае добре, че единственото по-трудно нещо от това да бъдеш държавен глава, е да бъдеш глава на семейството. 

 

 

Чети и: Най-знаменитите моменти и личности от 80-те години

 

 

Участват още Марта МакАйзък (”Суперлоши”), Андре Хопланд (”По приятелски”), Амара Милър (”Потомците”) и Бенджамин Стокам (”Синовете на Тусон”).

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV