Диема Фемили завърта "Имението с лозите"

 

Продукцията поставя началото на възхода на турските сериали

 

 

Сериалът, направил турските саги популярни в родината си и по целия свят,  ще дебютира в ефира на Диема Фемили тази събота, 18 май.  "Имението с лозите" с основание може да бъде наречен основоположник на манията по турските сериали – той е първият, който приковава пред телевизионните екрани зрителите в Турция и поставя началото на светкавичния възход на турските поредици.

 

 

Интересът към него е толкова голям, че в Юргюп, в историческата област Кападокия, където е снимана по-голяма част от семейната сага, е издигнат паметник в нейна чест.

 

 

 

 

От тази събота зрителите на Диема Фемили могат да следят по два епизода от "Имението с лозите",  в двата дни от уикенда, от 18 часа. Главните актьори на екрана Йозджан Дениз и Нургюл Йешилчай са познати от други две хитови продукции на Нова ТВ. Йозджан изпълнява главната роля в сериала "Млечният път", а Нургюл е Ясемин, която почитателите на семейните саги познават добре от "Любов и наказание".

 

 

Още докато се излъчва сериалът, местни и чуждестранни туристи атакуват мястото на снимките на "Имението с лозите" – планинската област в  централната част на Анадола, известна със скалните си образувания и древните манастири и къщи, изградени в скалите. 

 

 

 

 

На екрана сюжетът проследява съдбите на двама влюбени – младият и богат Сеймен, чиято съдба отвежда в Ню Йорк, където по-късно той среща Бахар – красива, но много различна от него жена. Бахар е талантлива, свободолюбива и много артистична. Двамата решават да се оженят и се връщат в родното място на Сеймен – имението с лозите. Дали обаче младите ще намерят собственото си щастие на мястото, където традициите винаги надделяват над промените, зрителите на Диема Фемили ще разберат в епизодите всяка събота и неделя, в 18.00 часа.

 

 

Чети и: bTV и TV7 най-гледани на изборите

 

 

"Легендарен" и "феноменален" са само част от суперлативите от страна на турските медии за сериала, а  освен всичко  това,  "Имението с лозите" е основният виновник и за изключително успешните кариери на известния дотогава певец и композитор Йозджан Дениз и съвсем младата Нургюл Иешилчай. Сценарист на "Имението с лозите" е Мерал Окай – актриса, сценарист и продуцент на много успешни телевизионни проекти.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV