Започват кастингите за "Мис България 2013"

 

Стартът ще бъде даден във Велико Търново

 

 

Започват кастингите за най-чакания и престижен конкурс за красота в страната "Мис България 2013". Първата спирка от обиколката по набиране на участнички е Интерхотел Велико Търново.

 

 

Екипът на конкурса ще оценява претендентките на 25 и 26 май, събота и неделя, от 10:00 до 17:00 в Зала 1 на хотела в старопрестолния град. За да имат възможност красавиците от всяко кътче на България да премерят сили за короната, кастингите ще продължат в морската столица Варна на 1 и 2 юни, в Пловдив на 8 и 9 юни и ще завършат в София на 15 и 16 юни. Конкурсът е подготвил и много изненади извън официалното препитване на кандидатките.

 

 

За трета поредна година изборът на Мис България е поверен на !no frame media. Продуцентите са подготвили нестандартна риалити поредица за подготовката на момичетата в пътя им до финала, която зрителите ще проследят в ефира на TV7.

 

 

Чети и: bTV и TV7 най-гледани на изборите

 

 

Претендентиките за короната трябва да са с пропорционално тяло; да не са сключвали брак и да нямат деца, както и да не са представяли България в международни конкурси за красота.

 

 

аресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV