Нова песен и разкрити тайни в "Революция Z"

 

Четвъртък от 20:00 часа по bTV

 

 

В следващия епизод на "Революция Z" – в четвъртък от 20:00 часа по bTV, ще се наложи групата да вземе важни решения. Искането на продуцентите Ани да напусне  групата ще постави момчетата пред труден избор. На карта ще бъде заложено приятелството срещу сбъдването на мечтата им. Съдбата ще се намеси и ще измъкне рокаджиите от неловката ситуация, поне за малко…

 

 

Боби ще признае чувствата си на Маринова, но романтичният жест ще върне учителката по физическо към зависимостта ѝ към алкохола.  Двамата споделят чувствата си, но връзката им е невъзможна. Междувременно Мира се опитва да започне на чисто с Боби, но за пореден път претърпява неуспех. Тя ще потърси помощ от Димитрова, която ще ѝ обясни рисковете на истинските чувства.

 

 

 

 

Цеков, превъплътил се в ролята на детектив, ще измисли малка хитрина, за да разбере кой го изнудва. Той ще направи незабележима промяна в класното по математика. Изнудвачът, обаче, ще излезе късметлия, защото съвсем случайно някой ще му помогне да избегне фаталната грешка и да развали прикритието си. Зрителите на bTV ще разберат кой е най-страшният кошмар на Цеков утре вечер от 20:00 часа по bTV, но двамата герои няма да стигнат до виновника.

 

 

Въпреки усилията на Мария и Савов да запазят връзката си в тайна, в следващия епизод на "Революция Z" по bTV ще бъдат разкрити, благодарение на находчивостта на Лили. Но по-неприятно за двамата влюбени ще стане ако и Тино разбере за взаимоотношенията им.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV