Екстремни граници 2

 

Ексклузивна премиера по Viasat Explorer

 

 

Съвременният любител на приключенията Чарли Бурман и продуцентът и режисьор Ръс Малкин се събраха отново, за да предприемат невероятно пътешествие с мотоциклети.

 

 

Този път тяхното пътешествие започва по най-южната брегова линия на африканския континент. След това се насочва към вътрешността, през границата на Южна Африка с Мозамбик, Ботсвана и Намибия, преди да се отправи обратно надолу по западното крайбрежие на континента, за да завърши пълната обиколка по границата на Южна Африка – едно пътешествие от 6 200 мили, изпълнено с много приключения по пътя!

 

 

Присъединете се към Чарли и Ръс в тази вълнуваща експедиция, в която освен че те управляват своите мотоциклети в едно безстрашно пътуване по изпълнен с неравности, прекрасен и завладяващ терен, Чарли се възползва и от възможността да се занимава с алпинизъм, гмуркане, летене и минно дело. Това ще бъде една вълнуваща експедиция с многобройни главозамайващи предизвикателства за преодоляване.

 

 

 

 

Двамата прекосяват необятните и разнообразни пейзажи на тази красива и разнородна нация. По пътя те ще се запознаят със забележителностите, звуците, миризмите, историята и културата на хората, местата, дивите животни и дива природа. От взривяване на динамит дълбоко под земята в златна мина в Барбъртън, клетка, гмуркане със смъртоносни големи бели акули в бурните води на Атлантическия океан, до търсене на перфектния диамант в останките на кораб на дъното на океана по източното крайбрежие – това африканско приключение е едно завладяващо зрелище.

 

 

Чети и: БНТ отваря първата телевизионна галерия

 

Присъединете се към Чарли, докато той изследва този континент на своя любим мотоциклет. Това епично пътуване ще бъде неговото най-диво приключение! Единствено по Viasat Explorer!

 

 

Екстремни граници 2 – Вторник, 4 юни – 9 юли, 22:30

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV