Павел Владимиров с предложение за роля в "Бързи и яростни"

 

Ексклузивни интервюта с Вин Дизел и Пол Уокър ще видят зрителите в "Здравей, България" следващата седмица

 

 

Водещият на "Здравей, България" Павел Владимиров получи предложение за участие в хитовата поредица "Бързи и яростни" от самия режисьор на лентата Джъстин Лин. След като изгледал няколко репортажа, в които лицето на сутрешния блок на Нова ТВ е зад волана именно на високоскоростни тунинговани автомобили, холивудският режисьор бил категоричен, че е напълно възможно да го покани в актьорския състав... защо не като брат на героя на Вин Дизел Доминик Торето, например.

 

 

 

 

На шега или не, разговорът между двамата се случи по време на световната премиера на "Бързи и яростни 6" в Лондон. Точно там Павел Владимиров се срещна с екипа на лентата и разбира се, с най-екстремните му представители – Вин Дизел, Пол Уокър, Тайръс Гибсън и Лудакрис.

 

 

Освен че са фенове на високите скорости, всички те са единодушни, че след толкова много каскади и цели 6 епизода, вече са като едно голямо семейство. И като такова, имат и обичайните разногласия. С особена сила това важи за дамите, които категорично не могат да постигнат консенсус кой от екранните им партньори е най-секси – Вин Дизел или Пол Уокър. В реалния живот пък те двамата признаха, че са същите лоши момчета, както и на екрана – редовно натискат педала на газта и често получават глоби за превишена скорост.

 

 

Чети и: Екстремни граници 2

 

 

Как Вин Дизел изпрати въздушна целувка на българските дами и подписа тениската на водещия на "Здравей, България"? Каква българска следа разкри Павел Владимиров в последната шеста част на поредицата – това зрителите на Нова ТВ ще могат да разберат ексклузивно в ефира на сутрешния блок следващата седмица, броени дни преди премиерата на "Бързи и яростни 6" у нас на 24 май.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV